Δ.Κούβελας: Εξώδικη δήλωση κατά των ΜΜΕ που προσπαθούν να τον σπιλώσουν για τις επιστημονικές του απόψεις!!!

Με μια οργισμένη εξώδικη δήλωση απαντά ο καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας σε δημοσιεύματα στα οποία αποκαλείται ως «κρατικά χρηματοδοτούμενος αντιεμβολιαστής».

Ο Δ.Κούβελας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Διατηρώ το επιστημονικό δικαίωμα να έχω τις όποιες επιφυλάξεις μου επιβάλλουν οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου. Διατηρώ το δικαίωμα με βάσει αυτές, να δημοσιοποιώ όταν καλούμαι με βάσει τη συνείδησή μου, τις θέσεις αυτές».

Να υπενθυμίσουμε πως ο καθηγητής Δ.Κούβελας δέχθηκε επίθεση από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και από την ίδια την Α.Πελώνη, μετά από συνέντευξη του στην οποία είχε αναφέρει τα εξής:

«Δεν πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;».  

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κύκλος του Δ.Κούβελα στο pronews.gr ο καθηγητής θα κινηθεί νομικά κατά και άλλων ΜΜΕ, ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοιες αγωγές και από άλλους καθηγητές που εναντιώνονται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.