Αλέξανδρος Νικολαΐδης / Έχει πληρώσει η ΕΡΤ για την προβολή των Ελλήνων αθλητών;;;

Προ των ευθυνών της θέτει την ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο της μη μετάδοσης των προκριματικών αγώνων του Λ. Πετρούνια και του Π. Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο θέμα της μη μετάδοσης της προσπάθειας των Λευτέρη Πετρούνια, Παναγιώτη Γκιώνη στους προκριματικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επανέρχεται με ανάρτησή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης(ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ).

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανάρτηση του στο twitter ζητά από την ΕΡΤ να απαντήσει, εάν ισχύει ότι δεν έχει πληρώσει το κατάλληλο αντίτιμο στην OBS ώστε να εξασφαλίσει την προβολή των αγώνων όλων των Ελλήνων αθλητών στο Τόκιο, και οτι αυτό θα γίνει σήμερα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μετά το χθεσινό φιάσκο της μη μετάδοσης των προκριματικών αγώνων του Λευτέρη Πετρούνια καθώς και του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η διοίκηση της ΕΡΤ απέδωσε όλες τις ευθύνες στον ‘Ιάπωνα σκηνοθέτη’.

Αυτό που δεν μας είπαν από την ΕΡΤ του κ. Ζούλα είναι εάν ισχύει η ενημέρωση που έχουμε, ότι δεν έχει πληρώσει το κατάλληλο αντίτιμο στην OBS ώστε να εξασφαλίσει την προβολή των αγώνων όλων των Ελλήνων αθλητών στο Τόκιο, κι ότι αυτό θα γίνει σήμερα.

Αναμένουμε την απάντηση με μεγάλη ανυπομονησία».

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

@AlexandrosNik
·
25 Ιουλ 2021
Μετά το χθεσινό φιάσκο της μη μετάδοσης των προκριματικών αγώνων του Λευτέρη Πετρούνια καθώς και του Παναγιώτη Γκιώνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η διοίκηση της ΕΡΤ απέδωσε όλες τις ευθύνες στον “Ιάπωνα σκηνοθέτη”.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

@AlexandrosNik
Αυτό που δεν μας είπαν από την ΕΡΤ του κ. Ζούλα, είναι εάν ισχύει η ενημέρωση που έχουμε, ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ το κατάλληλο αντίτιμο στην OBS ώστε να εξασφαλίσει την προβολή των αγώνων όλων των Ελλήνων αθλητών στο Τόκιο, κι οτι αυτό θα γίνει σήμερα!!!

Αναμένουμε την απάντηση….

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.