ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΒRΙΤΙSΗ ΑΙRWΑΥS ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ!!!

Ο σάλος ξέσπασε μετά από φωνητική ηχογράφηση στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter, στην οποία ένας άγνωστος άνδρας λέει ότι έχει μιλήσει με έναν φίλο του, που είναι πιλότος της British Airways» και του λέει ότι «τα πράγματα γίνονται τρελά» μετά τον θάνατο τριών συναδέλφων του πιλότων.

«Ο τρίτος πιλότος πέθανε την τελευταία εβδομάδα. Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν στα 40 και τα 50 τους. Έκανε το δεύτερο εμβόλιο και πέθανε μέσα σε λίγες μέρες, ακριβώς όπως συνέβη με τους δύο πρώτους θανάτους. Μετά από αυτό, η Βritish Airways βρίσκεται τώρα σε συνομιλίες με την κυβέρνηση για την διαχείριση της κρίσης και τα σχετικά με το εάν θα επιτρέψει να πετάξουν εμβολιασμένοι πιλότοι»

Η ΒRΙΤΙSΗ ΑΙRWΑΥS ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ 4 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΩΝ!

Μετά τον αναμενόμενο σάλο που ξεσηκώθηκε, εκπρόσωπος της Βritish Airways μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερ παραδέχτηκε, όχι τρείς αλλά τέσσερεις θανάτους πιλότων, τις πρώτες μέρες μετά από τον εμβολιασμό τους!!

Διέψευσε όμως ότι γίνονται συνομιλίες με την κυβέρνηση, ώστε να μην επιτρέπεται σε εμβολιασμένους πιλότους να πετάνε και ισχυρίστηκε ότι οι θάνατοι δεν σχετίζονται με το εμβόλιο!!

Δηλαδή… σατανικές συμπτώσεις!
______________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Οι πιλότοι είναι μία ομάδα επαγγελματιών, που υποβάλλονται σε ιατρικό τσεκάπ, σε τακτική βάση, γιατί κρατούν στα χέρια τους τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων.

Το να πάθει έμφραγμα ή εγκεφαλικό ένας πιλότος εν ώρα πτήσης, μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους επιβάτες και το πλήρωμα, χώρια τα θύματα στο έδαφος, αν πέσει το αεροπλάνο σε κατοικημένη περιοχή…

Για αυτό είναι πάντα τσεκαρισμένοι να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση υγείας.
Δεν υπάρχουν πιλότοι με… “υποκείμενα νοσήματα”.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.