Εξώδικο κατά Χαρδαλιά για τις δηλώσεις του για τη μουσική!!!

Στην αντεπίθεση περνά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος, κατηγορώντας τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για στοχοποίηση του χώρου του Πολιτισμού, αλλά και αντιεπιστημονικές δηλώσεις!!!

Ειδικότερα, η ομοσπονδία αντιδρά με εξώδικο στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς την περασμένη Παρασκευή υποστηρίζοντας ότι «η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και αυτό έχει αποδειχθεί παγκοσμίως από μεγάλα ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα και όλους τους λοιμωξιολόγους».

Παράλληλα, τον κατηγορεί ότι ενοχοποιεί τη μουσική, αλλά και τον χώρο του Πολιτισμού, όπως έχει κάνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, την ώρα που οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα εδώ και πολλούς μήνες από τις εμμονικές κυβερνητικές αντιλήψεις.

Παραπέμπει στις πρόσφατες έρευνες που διεξήχθησαν με τι διεξαγωγή rock συναυλίας στη Βαρκελώνη (σ.σ. ανάλογα «πειράματα» έχουν γίνει και σε Παρίσι και Βρετανία) και καλεί τον Νίκο Χαρδαλιά να παρουσιάσει άμεσα τις μελέτες στις οποίες αναφέρθηκε κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του!!!Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της για τη ζημιά που έχει προκληθεί και την ηθική βλάβη των μελών της.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.