Εξέγερση της Εστίασης κατά την κυβέρνησης : Θα παίξουμε μουσική στις 28 και 29/05!!!

Την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 από τις 21.00 – 23.45, τα μαγαζιά εστίασης θα παίξουν μουσική, καθώς οι ιδιοκτήτες τους απορρίπτουν την απόφαση της κυβέρνησης και των λοιμοξιολόγων για την επιβολή απαγόρευσης «μέχρι νεωτέρας» της μουσικής στα καταστήματά της, σε μία κίνηση διαμαρτυρίας που δεν έχει προηγούμενο.
Πρόκειται για το πρώτο ενεργητικό μέτρο, του πολυπληθέστερου κλάδου, που έχει πληγεί τρομακτικά από το lockdown και δεν μπορεί να συνέλθει και να σταθούν οι επιχειρήσεις στα πόδια τους παρά το γεγονός ότι άνοιξαν από τις 3 Μαΐου, καθώς τους αρνούνται να παίξουν μουσική για να… μην μεταδοθεί ο ιός!

Το μέτρο που έχει εφαρμοστεί από 3 Μαΐου να μην έχουν μουσική τα καταστήματα εστίασης που άνοιξαν, ουσιαστικά τους οδηγεί σε κλείσιμο!!!

«Η εστίαση έχει μείνει κλειστή σχεδόν έναν χρόνο, ανοίγει με πολλούς περιορισμούς και χωρίς μουσική» σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Θέλουμε να ακουστεί πάλι η μουσική στα μαγαζιά μας αυτές τις δύο ημέρες όπως πριν, όπως ακουγόταν πριν και ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτό το μέτρο θέλουμε πάλι να ακουστούν μελωδίες και μουσικές με την ένταση και τον τρόπο που ακουγόταν πριν την πανδημία. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο». 

Η εξέγερση γίνεται σε ένα χρονικό σημείο που έχει ακουστεί από την πλευρά των κυβερνητικών ότι «θα επιτραπεί μουσική από την 1η Ιουνίου».

Πλέον η κυβέρνηση έχει δύο λύσεις:

Ή θα δεχθεί να παίξει μουσική στα καταστήματα εστίασης άμεσα, μεταθέτοντας κατά μερικές ημέρες το πιθανολογούμενο άνοιγμα (αρχικά μιλούσαν για 15 Ιουνίου) ή θα εξαπολυθούν χιλιάδες αστυνομικοί για να κόβουν κλήσεις….

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.