Αλλαγή ρότας της Ν.Δ. για την φαρμακευτική κάνναβη!!!

Επική κυβίστηση του υπουργού ανάπτυξης. Αναγνώρισε το λάθος της Νέας Δημοκρατίας και εξήρε τη συμβολή του Νίκου Καρανίκα. Χαιρετίζει την «μεταστροφή Γεωργιάδη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Άδωνι Γεωργιάδη που υπήρξε προ ολίγων χρόνων φανατικός πολέμιος της φαρμακευτικής κάνναβης. Ο υπουργός ανάπτυξης, από το βήμα της Βουλής, αναγνώρισε το λάθος (2018) της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης και μετά από 3,5 χρόνια, στη συζήτηση για το σχετικό νομοσχέδιο, «έβγαλε το καπέλο» στο Νίκο Καρανίκα για την θετική συμβολή του.

Μπορεί να είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχουμε προφανώς σοβαρές πολιτικές διαφορές και έχουμε δημόσια συγκρουστεί ιδιαίτερα πολύ όμως για την περίπτωση της φαρμακευτικής κάνναβης, την προσπάθεια να νομοθετηθεί και να ανοίξουν οι δρόμοι στην ελληνική αγορά, εγώ θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Η παρουσία του κυρίου Νίκου Καρανίκα ήταν θετική και το γεγονός ότι πολέμησε για αυτό και πολεμά ακόμη και σήμερα, τον τιμά. Διότι είναι κάτι από το οποίο η πατρίδα έχει να κερδίσει. Και χρήματα και το κυριότερο  η ανακούφιση των ασθενών» ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης για τον ρόλο του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα

Χαιρετίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την «μεταστροφή» του Αδ. Γεωργιάδη!!!

Τη «μεταστροφή του κ. Γεωργιάδη» σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις στη φαρμακευτική κάνναβη χαιρέτισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. ««Μετά τη δικαίωση, θα περιμέναμε και μία πρώτη συγγνώμη για τους τόνους λάσπης και το σαμποτάζ στις επενδύσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. όσο ήταν στην αντιπολίτευση, με αφορμή τη φαρμακευτική κάνναβη. Αλλά έχουμε ακόμα να ελπίζουμε στις 158 συγγνώμες από τους βουλευτές της Ν.Δ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία» ανέφεραν πηγές του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.