Έριξαν τον Τζαβάρα για χάρη του Γιώργου Παπανδρέου!!!

Τον Γιώργο Παπανδρέου;

Ναι, τον Γιώργο Παπανδρέου φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη και στο οποίο συμμετέχουν ουκ ολίγα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον ακούει και τον υπολογίζει περισσότερο από δικά της, παραδοσιακά στελέχη και βουλευτές με αγώνες για τη Ν.Δ και την παράταξη…

Δεν το λέμε εμείς. Προκύπτει από τις καταγγελίες, την περασμένη Δεύτερα, κατά της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας του βουλευτή Ηλείας Κώστα Τζαβάρα σχετικά με τα δύο πανεπιστημιακά τμήματα που καταργήθηκαν στην Ηλεία.

Ο παλιός, έμπειρος και από τους πιο μαχητικούς κοινοβουλευτικούς της Ν.Δ. είχε καταγγείλει επί της ουσίας ότι το υπουργείο Παιδείας είχε υποκύψει σε παρεμβάσεις του Γιώργου Παπανδρέου -και άλλων βουλευτών της Αχαΐας και από τη Ν.Δ. και από άλλα κόμματα- να μην καταργηθούν πανεπιστημιακά τμήματα που ανήκουν στο Αίγιο (ο πρώην πρωθυπουργός είναι βουλευτής Αχαΐας), άλλα και σε ανάλογες πιέσεις από την Αιτωλοακαρνανία για τα εκεί τμήματα. Αυτό, σύμφωνα με τις καταγγελίες του, είχε ως αποτέλεσμα να καταργηθούν μόνο τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ηλείας. «Εμείς είμαστε αποσυνάγωγοι» είχε πει και είχε καταγγείλει ότι «αυτά είναι κωμωδία, στην οποία εγώ δεν συμμετέχω, κι επειδή δεν είμαι πολιτικάντης, ούτε παιδί του κομματικού σωλήνα έπειτα από αυτή την κωμωδία δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος βουλευτής…».

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.